Categorieën


Kerstpakketten


Kerstpakketten trends nieuws
Geschreven door Merel Melchers
24-7-2024

Kerstpakketten trends & nieuws 2024

De ontwikkelingen in kerstpakkettenland gaan razendsnel. De kerstpakketten trends verschillen elk jaar en er komen alsmaar meer mogelijkheden op de markt beschikbaar. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een (online) kerstmarkt of een Dag van de Zorg geschenk? Zijn fleece plaids de laatste kerstpakketten trend die je kent? Lees dan snel verder! 

Wij verzamelen de meest interessante nieuwsartikelen op het web over kerstpakketten, personeelsgeschenken, relatiegeschenken en meer. Je krijgt dus kerstpakketten nieuws en de laatste trends uit uiteenlopende Nederlandse en internationale bronnen, allemaal handig op één pagina. Struin dus niet eindeloos het internet af om het perfecte kerstpakket voor jouw team te vinden. Bespaar tijd met onze overzichtspagina en focus je op wat belangrijk is voor jouw bedrijf en jouw kerstborrel. 

Wij checken onze bronnen zorgvuldig en zorgen ervoor dat we je uitsluitend betrouwbaar en relevant nieuws bieden omtrent zakelijke cadeaus.

AI en kerstpakketten

Artificial Intelligence (AI) transformeert de logistiek van kerstpakketten, zo blijkt uit een recent bericht op Computable. AI-technologieën zoals machine learning en data-analyse optimaliseren processen van voorraadbeheer tot routeplanning, wat leidt tot efficiëntere leveringen en hogere klanttevredenheid. Door patronen in data te herkennen, kunnen bedrijven beter anticiperen op de vraag naar kerstpakketten en bezorgingsroutes optimaliseren. Experts voorspellen dat verdere ontwikkelingen in AI voor kerstpakketten zullen leiden tot nog nauwkeurigere leveringsplanningen en realtime voorraadbeheer in de toekomst.

Kerstpakketten WKR 2024

In 2024 is de vrije ruimte binnen de WKR gedaald van 3% naar 1,92%. Dat betekent minder budget dat bedrijven beschikbaar hebben voor kerstpakketten. In dit artikel op Baaz vertellen Kerstpakketten Idee, Kerstpakket Online en Kerstmarkten.nl meer over de kerstpakketten WKR 2024. Lees ook over de btw op de kerstpakketten, welke niet valt onder de werkkostenregeling, en tips over hoe je de vrije ruimte en btw het beste kunt toepassen op de kerstpakketten.

Kerstpakketten leveranciers na december

Wat doen kerstpakketten leveranciers de rest van het jaar? Die vraag wordt beantwoord in het artikel op Trending.nl. Kerstpakketten Idee en Kerstpakket Ideeën vertellen alles over het leven van kerstpakket leveranciers door het jaar heen. Van oktober tot eind december zijn kerstpakket bedrijven natuurlijk druk met het leveren van kerstpakketten, relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken. Maar de rest van het jaar zitten zij zeker niet stil. Meer weten? Lees het artikel.

De kerstpakketten trends in 2024

Op Christmaholic kun je nu al lezen over de laatste trends in de kerstpakketten branche en ontdekken welke kerstpakketten jij wellicht kunt verwachten dit jaar. Of welke kerstpakketten je dit jaar wil bestellen. Laat je inspireren door de inzichten van dé kerstpakketten specialist Luke Coolen en kom te weten welke kerstpakketten dit jaar in de spotlight staan. Lees "De kerstpakketten trends voor 2024" hier.

Streekproducten in het Alkmaars kerstpakket

In 2024 staan de feestdagen in Alkmaar in het teken van bijzondere lokale kerstpakketten. Deze kerstpakketten trend komt niet uit het niets: al jaren groeit de interesse in lokale kerstpakketten in Alkmaar door de voordelen die deze kerstgeschenken bieden. Ze zijn namelijk duurzamer en stimuleren de lokale economie. Lees meer over deze nieuwste kerstpakket trend op Alkmaars Dagblad.

Teleurgesteld met het kerstpakket

Het kerstpakket is een oerhollandse traditie die draait om de waardering van personeel. Dat klinkt toch geweldig? Helaas is het kerstpakket niet altijd een wat ervan verwacht wordt. Werknemers in Dijk en Waard hebben de afgelopen jaren teleurstellende kerstpakketten gekregen. Medewerkers van Kerstpakket Webshop, Kerstmarkten.nl en Kerstpakketten.net onderzoeken wat er gebeurd is en geven tips voor leuke kerstpakketten die echt gewaardeerd zullen worden.

Wonen kerstpakketten vormen een uniek zakelijk geschenk

Persoonlijke kerstpakketten zijn dé trend voor 2024. Er poppen dan ook steeds meer artikelen op online over zeer specifieke kerstgeschenken voor medewerkers met bepaalde interesses. Knuslifestyle schreef over zakelijke kerstgeschenken voor woondecoratie liefhebbers. Experts van Kerstpakket Online, Kerstpakketten Kiezer en Company of Gifts vertellen in dit artikel meer over deze leuke kerstpakketten.

Kerstpakketten leveranciers doen een boekje open over de kerstpakketten trends in 2024

Wat kun je dit jaar verwachten in je kerstpakket? Hoewel het nog vroeg is, vertelden de kerstpakketten leveranciers Kerstpakketten Idee, Company of Gifts, Kerstpakket Webshop en Kerstpakketten Tip al welke kerstpakketten dit jaar het beste verkopen in NieuwsuitBerkelland. In dit artikel noemen zij de drie meest trendy kerstpakketten in 2024:

  1. Duurzame kerstpakketten
  2. Lokale kerstpakketten
  3. Gepersonaliseerde kerstpakketten

Duurzame kerstpakketten in Dalfsen

Dalfsen is een gemeente die veel geeft om milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, zo rapporteerd Dalfsennet. Maar wat betekent dat voor kerstpakketten? Woordvoerders van de kerstpakket bedrijven Premium Kerstpakketten, Kerstpakket Webshop, Kerstpakketten Expert, Company of Gifts, Kerstpakket Online en Kerstpakketten Kiezer vertellen meer over de trend van duurzame kerstpakketten in Dalfsen. Verantwoorde kerstpakketten dragen bij aan de MVO identiteit die bedrijven zich maar al te graag toewijzen en passen ook bij de milieubewuste werknemers in Dalfsen.

Kerstpakket WKR-regels in 2024

Surprise, surprise. De WKR-regels zijn ook in 2024 weer veranderd. De afgelopen jaren lag de vrije ruimte erg hoog als ondersteuning voor bedrijven tijdens de pandemie. Maar de vrije ruimte is nu weer gedaald. Het zat eraan te komen, maar het is niet allemaal slecht nieuws. De vrije ruimte bedraagt nu 1,92%, wat nog steeds hoger is dan de 1,70% uit 2020. In het artikel "Kerstpakketten en de WKR in 2024" van Baaz lees je alles wat je moet weten over kerstpakketten en de belastingdienst in 2024.

Ontevredenheid over kerstpakketten van mediabedrijven

Er was de afgelopen jaren heel wat ontevredenheid over kerstpakketten voor mediaprofessionals. Een artikel over kerstpakketten van mediabedrijven op Spreekbuis bespreekt de meest voorkomende klachten:

  • Freelancers krijgen vaak geen kerstpakket;
  • De kerstpakketten zijn onpersoonlijk en vaak niet geschikt voor sommige ontvangers;
  • Het was soms lastig voor medewerkers om hun kerstpakketten op te halen.

Experts van verschillende kerstpakket bedrijven, waaronder Company of Gifts, Kerstpakketten.net en Kerstpakketten Expert, geven in dit artikel tips voor mediabedrijven over hoe zij hun kerstpakketten kunnen verbeteren voor een verbeterde personeelstevredenheid.

Overname kerstpakkettenbedrijf Company of Gifts

Luke Coolen, eigenaar van het gerenommeerde kerstpakkettenbedrijf Kerstpakketten Idee heeft het bedrijf Company of Gifts overgenomen. De Company of Gifts overname is een grote stap voor de kerstpakket ondernemer. Company of Gifts levert aan bekende bedrijven, zoals PSV, RTL en Philips. Met Luke Coolens expertise in online verkoop en marketing, hoopt hij het bedrijf nog verder op de kaart te kunnen zetten, met name in het online domein.